Okay
  Public Ticket #1391376
archive shows all posts instead of one month only
Open

Comments

  • dkochli started the conversation

    Good Day

    The archive widget lists posts by month. When I click on a month (eg sidebar here: http://www.daniel-koechli.ch/gute-gefuehle/) all posts are displayed, instead of those from that particular month only.

    I use yoga studio theme.

    Thanks for your help.

  •  810
    Qode replied

    Hello there,

    Can you please send us your wp-admin login details in private reply and we'll take a closer look.

    All the best,

    The new and improved Online Bridge Documentation is live. Check it out now - LINK

    Also check our articles with useful tips and suggestions

    Best Regards,

    Qode

  •   dkochli replied privately
  •  810
    Qode replied

    Hello,

    Generally there is an problem with widget areas on your website and  maybe it is caused  by some third party plugin. When we tried to switch temporarily  to twenty seventeen theme (this is standard debugging procedure)  in order to test archive widget, the all widgets went to sidebar event area, and it stays there even when we switched back to bridge child theme. This is unusual behaviour, all widgets are set on theme level and changing the theme should not affect widget areas like this.  We set back some widgets to footer and sidebar area:

    https://www.screencast.com/t/FxI3RBFrlk

    But we don't know how exactly was before, so you need to rearrange your widgets.

    As we already said, we believe the issue has been caused with some third party plugin. Please try to test your plugins and disable each plugin except ones which comes with our theme and check your website.

    All the best,

    The new and improved Online Bridge Documentation is live. Check it out now - LINK

    Also check our articles with useful tips and suggestions

    Best Regards,

    Qode

  • dkochli replied

    Thank you for your time.

    I deactivated all third party plugins that did not come with your theme. However, the archive widget still does not work as expected.

    Than I chanded theme and activated the 27-theme (as you did, too). There, the archive widget works as expected.

    Therefore I think, it must be your theme that creates the problem.

    What observation makes you think that a third party plugin is responsible?

    What other thing could cause this behaviour? (Wordpress and the themes are the latest versions.)

    Any suggestions as of how to proceed from here?

    Thank you. I appreciate your efforts to help me.

  • dkochli replied

    Additional information to the ticket below

    As we know, the archive view does not work properly (eg. http://www.daniel-koechli.ch/2017/01/ shows every post instead of only those from January).

    Additionally, there are strange signs and strange numbers on the bottom of any archive page - see attached. The numbers go from 1, 2, ... to 9 instead of showing symbols (I want it to look like on the blog home page: http://www.daniel-koechli.ch/auf-dem-weg-zur-zufriedenheit/)

    I'm sorry to say, but I am not happy.

    Any idea to resolve those issues?

    Attached files:  archive-page.PNG

  •  810
    Qode replied

    Hello,

    Sorry for late response, we have reduced number of support agents over weekend.

    The problem is with Qode New plugin which affects archive widget and archive pages. When we disable this plugin it shows correct month:

    https://www.screencast.com/t/ni10J4gkIj

    This plugin has been added to theme in one of recent theme updates. We will forward this error to our developers and we will fix this in one of future updates.

    When you disable this plugin, you can choose layout for archive and category page in Qode Options blog:

    https://www.screencast.com/t/IuA85m3UDO

    For the issue with icons, we found cross origin errors in console:

    https://www.screencast.com/t/Aw02VlggxnE

    In order to fix this, please follow instructions from this link http://wpvkp.com/font-awesome-doesnt-display-in-firefox-maxcdn/ (this also applies to other browsers).

    http://meyermed.com/2015/03/fix-font-awesome-icons-not-displaying/

    All the best,

    The new and improved Online Bridge Documentation is live. Check it out now - LINK

    Also check our articles with useful tips and suggestions

    Best Regards,

    Qode

  • dkochli replied

    Thank you. Very helpful.

    You can close this ticket.

    It's cheerio

  •  810
    Qode replied

    You're welcome. Hope you’re happy with our theme and our support services. If you’d like to help us make them even better and more efficient, please visit the following link: http://themeforest.net/downloads and simply leave a five star rating next to our theme’s name. 

    Thanks.

    The new and improved Online Bridge Documentation is live. Check it out now - LINK

    Also check our articles with useful tips and suggestions

    Best Regards,

    Qode