Okay
  Public Ticket #1715424
Pagnation
Open

Comments

  • SandiFeaster started the conversation

    When I first installed the theme, pagnation (or whatever you call the numbers at the bottom of the blog posts), as well as the 'load more' feature are not working. They show up, but they don't function. Clicking 'Next' or any of the numbers (1,2,3..) just does nothing. There have been a few instances, like 1/20 times, in which it worked, but as soon as I'd get to the next page, it'd stop working again. If you could assist me, I'd be eternally grateful. I designed this site for my cousin and it was the second time I've purchased the theme - I'd really like to continue using it as I love all of the other features.

  •  1,144
    Qode replied

    Hello,

    You have an old version of our theme. Please try to update it to latest version Bridge 16.8.

    In order to update your theme properly, follow instructions from our article:

    http://bridge.qodeinteractive.com/documentation/2-getting-started/2-3-installing-the-bridge-theme/2-3-4-theme-update/

    And watch our video tutorial

    and also update bundled plugins by following instructions:

    Just in case make a full backup before updating.

    best regards,

    Daniel

    The new and improved Online Bridge Documentation is live. Check it out now - LINK

    Also check our articles with useful tips and suggestions

    Best Regards,

    Qode

  • SandiFeaster replied

    Hey there,

    Thank you for your suggestion. I did update the theme, however that did not solve the issue. On the front page, the 'loading more' acts like it's loading more and then doesn't and for the categories pages, it has the '1,2,3' at the bottom, but they don't function.

  •  1,144
    Qode replied

    Hello,

    Please send us your wp-admin details in private reply and we'll take a closer look.

    Best regards,

    Daniel

    The new and improved Online Bridge Documentation is live. Check it out now - LINK

    Also check our articles with useful tips and suggestions

    Best Regards,

    Qode

  •   SandiFeaster replied privately
  •  1,144
    Qode replied

    Hello Sandi,

    There was a problem with custom permalink structure you set in settings>permalinks. I changed permalink structure:

    https://www.screencast.com/t/cmCAhameidNN

    And pagination is working now.

    Best regards,

    Daniel

    The new and improved Online Bridge Documentation is live. Check it out now - LINK

    Also check our articles with useful tips and suggestions

    Best Regards,

    Qode